Glutenfri rød pesto 180 gr

3,45

Rød pesto kalles ofte "rød pesto alla genovese" bror til den klassiske pesto alla genovese. Oppskrift tilberedt med italiensk basilikum, solsikkeolje og tørkede tomater av topp kvalitet. Bruken av soltørkede tomater gir en sterk rød farge, noe som gjør denne pestoen ideell til å krydre pasta, gnocchi eller smøre på ristet brød.

363 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776818817 COD: 1528 kategori: Stikkord: , , , , , , ,

Vår røde pesto, også kjent som "genovesisk rød pesto", er en deilig bror til den klassiske genovesiske pestoen. Oppskriften hans ble laget med den største forsiktighet, med høykvalitetsingredienser og den autentiske smaken av italiensk basilikum, solsikkeolje og nøye utvalgte tørkede tomater.

Italiensk basilikum, med 6 % innhold, er hjørnesteinen i denne deilige sausen. Basilikum dyrket med kjærlighet i det vakre italienske landskapet gir pesto en frisk og umiskjennelig aroma, som passer perfekt sammen med de andre ingrediensene for å skape en symfoni av smaker. Den ekstra virgin olivenoljen ble nøye valgt for å berike pestoen med sin fine smak, og gi den en unik mykhet og smaksrikdom. Soltørkede tomater, med 9 % innhold, er det særegne elementet i denne pestoen, og gir den dens karakteristiske dyprøde farge. Tørkede tomater gir også en naturlig sødme og konsentrert smak som blander seg harmonisk med basilikum og andre ingredienser. Cajou-nøtter, ost, hvitløk og salt fullfører denne smakfulle oppskriften, og tilfører en tone av kremethet og smak som vil gjøre enhver rett spesiell.

Vår røde pesto er utrolig allsidig og kan brukes til å krydre pasta, gnocchi eller som et deilig pålegg til krutonger. Med sin rike og omsluttende smak vil denne pestoen gjøre hver rett til en ekstraordinær kulinarisk opplevelse. Videre er vi stolte av å tilby et økologisk produkt, laget med kjærlighet til naturen og uten bruk av genmodifiserte organismer (GMO), fordi vi tror på kvalitet og respekt for miljøet.

Med vår røde pesto kan du bringe den autentiske smaken av Italia til bordet og nyte en uforglemmelig kulinarisk opplevelse som vil overraske og glede dine gjester. Eksperimenter med nye oppskrifter og la deg overvinne av magien til rød pesto, en saus som forsterker smaker av middelhavsmat og vil gjøre hvert måltid til et øyeblikk av nytelse og deling.

Ingredienser: Extra virgin olivenolje*, tomatmasse*, tørkede tomater* 9%, italiensk basilikum* 6%, cajou nøtter*, ost* (melk*, salt, løpe), hvitløk*, salt, antioksidant: askorbinsyre. * biologisk. Produktet inneholder ikke GMO.

Utløpsdato: Skal konsumeres innen 24 måneder. Garantert holdbarhet: 3/4 (18 måneder).

Slik bruker du: Som den er, klar til bruk.

Organoleptiske egenskaper: Konsistens: kremaktig Farge: mørk rød Lukt: typisk for basilikum og soltørkede tomater Smak: typisk for basilikum og soltørkede tomater

Allergener: Inneholder: nøtter og melk. Glutenfri.

Primæremballasje: Glasskrukke + blikklokk.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 1765 kJ / 428 kcal Fett: 42 g hvorav mettede fettsyrer 6,5 g Karbohydrater: 8,6 g hvorav sukkerarter 5,2 g Proteiner: 2,9 g Salt: 1,6 ,XNUMX gr

vekt 0,180 kg
mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Glutenfri rød pesto 180 gr”