Pistasj- og hvitløkspastei 190 gr

11,76

"Gusto" pistasj og hvitløk pate.

2 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819463 COD: 9463 kategori: Stikkord: , , , , ,

Vår "Gusto" pistasj- og hvitløkspaté er en ekte kulinarisk nytelse, som forsterker delikatessen til sicilianske pistasjnøtter og den intense smaken av hvitløk, og kombinerer to ingredienser av høy kvalitet i en perfekt kombinasjon. Denne Patèen er en hyllest til den sicilianske tradisjonen, hvor pistasjnøtter alltid har vært ansett som en ekte kulinarisk skatt.

Med 48 % naturlige pistasjnøtter og 12 % sicilianske pistasjnøtter, tilbyr vår Patè den autentiske og umiskjennelige smaken av sicilianske pistasjnøtter, beriket av kremetheten gitt av solsikkefrøolje. Pistasjenøttene er nøye utvalgt for å garantere en intens og ekte smak, og bringer all sjarmen til Sicilia til bordet. Hvitløken, tilstede ved 0,5 %, tilfører en tone av avgjørende smak og aroma til Patèen, og skaper en omsluttende og tilfredsstillende kombinasjon. Hvitløken er nøye utvalgt for å garantere en balansert og harmonisk smak, uten noen gang å være påtrengende. Potetflakene fullfører denne oppskriften, og gir Patèen en myk og fløyelsmyk konsistens, som smelter i munnen og gir en unik smaksopplevelse. Saltet forsterker smakene til pistasjenøtter og hvitløk, sikrer en perfekt balanse mellom de ulike ingrediensene og gjør Patèen vår til en uforglemmelig kulinarisk opplevelse.

Vår "Gusto" pistasj og hvitløk patè er ideell for å berike rettene dine med et snev av originalitet og genuinhet. Perfekt til å smøre på crostini eller ristet brød, den kan også brukes som krydder til forretter, som pasta eller ris, og gir dem en unik og raffinert smak. Takket være sin kremethet og den omsluttende smaken av pistasjnøtter og hvitløk, passer denne Patèen vakkert til oster, kjøtt, fisk og grønnsaker, og beriker hver rett med sin eleganse og raffinement.

La deg erobre av duftene og smakene fra Sicilia med vår "Gusto" pistasj- og hvitløkspaté. Et ekte produkt av høy kvalitet, som vil glede både ganen og gjestene dine. Unn deg selv øyeblikk av nytelse og deling ved å nyte denne deilige kremen, og oppdag den sanne smaken av autentisk siciliansk pistasj kombinert med aromaen av hvitløk. Med vår "Gusto" pistasj- og hvitløkspaté blir hver bit en uforglemmelig kulinarisk opplevelse, der tradisjon blander seg med godheten til de beste ingrediensene.

Ingredienser: Naturlig pistasj 48 %, siciliansk pistasj 12 %, solsikkeolje, hvitløk 0,5 %, potetflak, salt.

Utløpsdato: 18 måneder.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 3213 kJ / 782 kcal Fett: 76,8 g hvorav mettede fettsyrer 4,0 g Karbohydrater: 11,3 g hvorav sukkerarter 1,4 g Fibre: 3,9 g Proteiner: 7,0 g Salt: 0,4 g

vekt 0,190 kg
mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å omtale “Pistasje- og hvitløkspastei 190 gr”