Glutenfri økologisk Genovese pesto 180 gr

4,95

Økologisk genovesisk pesto er tilberedt med utvalgte ingredienser, strengt organiske råvarer, og formuleringen er designet for å tilby et godt produkt til en svært attraktiv pris. Hovedtrekket er dens balanserte smak og kremete tekstur. Et oppsiktsvekkende produkt å bruke til både pasta og forretter.

315 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776818879 COD: 1540 kategori: Stikkord: , , , , , , ,

Vår organiske genovesiske pesto er resultatet av nøye pleie og utvalg av råvarer, alle strengt økologiske, for å tilby deg et produkt av høy kvalitet til en virkelig attraktiv pris. Formuleringen vår ble utviklet med sikte på å beholde egenskapene til tradisjonell genovesisk pesto intakt, og garantere en balansert smak og en kremet tekstur, som vil gjøre hver rett til en uforglemmelig kulinarisk opplevelse.

Hver ingrediens er nøye utvalgt for å sikre maksimal autentisitet og godhet. Den ekstra virgin olivenoljen, fra økologisk landbruk, gir pestoen en intens og omsluttende smak, beriket med duften av italiensk basilikum, også dyrket etter økologiske metoder, som gir pestoen sin karakteristiske friske og aromatiske aroma. Cajou-nøttene, også fra økologisk landbruk, gir en delikat tone av sødme og en behagelig kremet konsistens til pestoen, noe som gjør den enda mer innbydende og behagelig på smak. Osten, laget av økologisk melk, med den rette balansen av smaker, fullfører denne deilige oppskriften, og gir den genovesiske pestoen sin autentiske identitet. For naturlig å søte pestoen brukte vi økologisk rissirup, som gir et litt søtt preg uten å gå på bekostning av smaksbalansen. Pinjekjerner, valgt blant de beste og fra økologisk landbruk, tilfører en tone av crunchiness og en unik smak til vår genovesiske pesto. Hvitløken gir med sin karakteristiske aroma og sterke smak et snev av intensitet til oppskriften, perfekt for å forsterke smakene til pestoen og gi den en umiskjennelig karakter. Askorbinsyre, en kraftig naturlig antioksidant, bevarer friskheten til ingrediensene, og sikrer at pestoen holder sine organoleptiske egenskaper intakt over tid. Sitronsyre, en naturlig surhetsregulator, hjelper til med å balansere smakene og gjøre pestoen enda mer smakfull. Vår organiske genovesiske pesto er helt fri for genmodifiserte organismer (GMO), fordi vi tror på renheten og ekteheten til produktene våre.

Med vår organiske genovesiske pesto kan du nyte godheten til den italienske tradisjonen i hver skje og berike hver rett med sin umiskjennelige smak. Perfekt for å krydre pasta og hors d'oeuvres, vil dette oppsiktsvekkende produktet være det ideelle valget for alle de som liker å nyte det beste av økologisk mat uten å gi opp gleden av en autentisk og deilig genovesisk pesto.

Ingredienser: Extra virgin olivenolje*, italiensk basilikum* 34 %, cajou nøtter*, ost* (melk*, løpe, salt), rissirup*, salt, pinjekjerner*, hvitløk*, antioksidant: askorbinsyre, surhet: sitronsyre syre. * biologisk. Produktet inneholder ikke GMO.

Utløpsdato: Skal konsumeres innen 24 måneder. Slik bruker du: Som den er, klar til bruk.

Organoleptiske egenskaper: Konsistens: kremaktig Farge: mørkegrønn Lukt: typisk for basilikum Smak: typisk for basilikum

Allergener: Inneholder: nøtter og melk. Glutenfri.

Primæremballasje: Glasskrukke + blikklokk.

Næringsverdier per 100 g: Energi: 2398 kJ / 582 kcal Fett: 60 g hvorav mettede fettsyrer 10 g Karbohydrater: 5,4 g hvorav sukker 1,5 g Proteiner: 4,1 g Salt: 2,8 g

vekt 0,180 kg
mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å skrive en anmeldelse av “Økologisk glutenfri Pesto alla Genovese 180 gr”