Eggtagliolini med Bianchetto trøffel 250 gr

11,70

Eggepasta med Bianchetto-trøffel. Eggene som brukes kommer fra frittgående høner som utelukkende fôres med IKKE-GMO-korn. Den valgte durumhveten er IKKE-GMO, dyrket, lagret og lagret utelukkende i Marche-regionen. Sertifisert økologisk for å opprettholde en høy gluten- og granulometrisk indeks, for å unngå klebrighet og garantere tekstur og tetthet til pastaen under koking.

utsolgt

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776818718 COD: 8718 kategori: Stikkord: , , , , , , , ,

Vår eksklusive Egg Tagliolini med Bianchetto Trøffel er en autentisk kulinarisk nytelse, med en kombinasjon av høykvalitets ingredienser som blander seg harmonisk for å skape en deilig og raffinert rett.

Basen til disse taglioliniene er laget av durumhvetegryn av italiensk opprinnelse, som garanterer en perfekt tekstur og en autentisk smak. Ferske egg, som utgjør 33,4 % av deigen, gir tagliolini en unik rikdom og tekstur, noe som gjør hver bit til en nytelse for ganen.

Men Bianchetto-trøffelen (Tuber borchii Vitt.) er den virkelige stjernen i denne kulinariske kreasjonen. Med sin dyrebare aroma og delikate smak gir Bianchetto-trøffelen tagliolini et snev av eleganse og raffinement. Tilstedeværelsen av 40 % Bianchetto-trøffel i det ferdige produktet garanterer en autentisk smaksopplevelse som skiller seg ut fra mengden.

Kombinasjonen av ingrediensene kompletteres av vann og salt, som fungerer i synergi for å balansere smakene og skape en perfekt harmoni av smaker. I tillegg er det lagt til en aroma som ytterligere understreker dybden i smaker, og gir en innbydende duft som sprer seg så snart du åpner pakken.

Tilberedningen av disse eggtaglioliniene med Bianchetto-trøffel er veldig enkel. Bare kok dem i kokende vann i bare 2 minutter, og de er klare til å nytes. Du kan servere dem med et enkelt smør og salvie for å forsterke smaken av trøffelen, eller med en lett krembasert crema for en kremet og uimotståelig tekstur.

Enten du tilbereder et spesielt måltid for deg selv eller for gjestene dine, er Egg Tagliolini med Bianchetto-trøffel det perfekte valget for å ta matopplevelsen til neste nivå. Nyt den umiskjennelige aromaen og den unike smaken til disse taglioliniene, og la deg rive med på en gastronomisk reise med autentisk nytelse.

Ingredienser: semulegryn av durumhvete (hvetens opprinnelse: Italia), ferske egg (33,4%), hvit trøffel (Tuber borchii Vitt.) 40% (0,6% ferdig produkt), vann, salt, smakstilsetning.

Konserveringsmetode: Oppbevares på et kjølig og tørt sted.

Utløpsdato: 24 måneder.

Slik bruker du: Koketid: 2 minutter.

Allergener: Kan inneholde spor av soya.

Næringsverdier pr 100 g: Energi kJ 1560 kcal 368 Fett 3,3 g (hvorav mettede fettsyrer 1,1 g) Karbohydrater 68,5 g (hvorav sukkerarter 1,8 g) Fibre 3,3 g Proteiner 14,4 gr Salt 0,2 gr

vekt 0,250 kg
mark

Opprinnelsesland

Italia

Skattesats

4

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Eggtagliolini med Bianchetto trøffel 250 gr”