Vegansk ragout med soya 180 gr

4,26

Vegansk soyasaus er det veganske og vegetariske alternativet til den klassiske Bolognese-sausen. Vi har laget denne oppskriften for de som ikke vil spise kjøtt, med den hensikt å gi dem et smakfullt produkt som ikke har noe å misunne den klassiske raguen laget med kjøtt. Vel, vi lager den med ren italiensk tomatpuré, grønnsaker og soya. Det vil nesten være «umulig» å skille den originale oppskriften fra den veganske. Så du kan lage god pasta til alle vennene dine, vegansk og ikke-vegansk. Å se er å tro!

utsolgt

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776818862 COD: 1538 kategori: Stikkord: , , , , ,

180 gram Vegan Ragù med soya representerer et deilig grønnsaksalternativ til den klassiske tradisjonelle ragù. Tilberedt med utvalgte ingredienser, tilbyr den en tilfredsstillende og smakfull matopplevelse, perfekt for de som følger et plantebasert kosthold.

Basen til denne ragù består av den dyrebare italienske tomatmassen, som gir den en frisk og autentisk smak. Den rehydrerte soyaen, rik på protein og fri for animalske komponenter, forener ragù med en saftig og smakfull tekstur. Denne soyabønnen har blitt omhyggelig rehydrert i vann og proteinene er ekstrahert for å sikre en tekstur som ligner på tradisjonell kjøttsaus.

Den ekstra virgin olivenoljen gir rikdom og dybde til smaken, mens gulrøtter, løk og selleri bidrar til å skape en balansert smaksprofil. En note av sødme gis av et snev av sukker, mens de aromatiske urter og krydder gir en behagelig bukett av smaker som blander seg harmonisk.

Denne veganske raguen er preget av sin allsidighet på kjøkkenet. Du kan bruke den til å krydre en lang rekke retter, som pasta, lasagne, gnocchi eller risotto, og gi dem en uimotståelig smaksintensitet uten bruk av ingredienser av animalsk opprinnelse.

Fraværet av GMO i dette produktet garanterer dets autentisitet og kvalitet. 180 gr Vegan Ragù med soya er et sunt, deilig og miljøvennlig valg, perfekt for å berike kjøkkenet ditt med et vegansk forslag som ikke ofrer smaken.

Ingredienser: Italiensk tomatmasse 58%, rehydrert soya 25% (vann, soyaprotein 30%), extra virgin olivenolje, gulrøtter, løk, selleri, salt, sukker, aromatiske urter, krydder, surgjører: sitronsyre. Kan inneholde spor av gluten. Produktet inneholder ikke GMO.

Utløpsdato: Skal konsumeres innen 24 måneder. Garantert holdbarhet: 3/4 (18 måneder).

Slik bruker du: Som den er, klar til bruk.

Organoleptiske egenskaper: Konsistens: kremaktig Farge: rød tenderer til oransje Lukt: typisk for tomatkjøtt og soya Smak: typisk for tomatkjøtt og soya

Allergener: Inneholder: soya, selleri. Kan inneholde spor av gluten.

Primæremballasje: Glasskrukke + blikklokk.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 262 kJ / 63 kcal Fett: 3,0 g hvorav mettede fettsyrer 0,5 g Karbohydrater: 3,4 g hvorav sukkerarter 3,0 g Proteiner: 4,3 g Salt: 1,4 ,XNUMX gr

vekt 0,180 kg
mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Vegansk ragout med soya 180 gr”