Trøffelsaus med sommertrøffel 20% 80 gr

9,54

Spesialiteter basert på sommertrøfler 20%. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og som base for alle retter med trøfler.

20 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776818961 COD: 8961 Kategori: , Stikkord: , , , , ,

Vår sommertrøffelspesialitet er en ekte kulinarisk skatt som kombinerer den umiskjennelige aromaen og delikate smaken av 20 % sommertrøffel med ingredienser av høy kvalitet. Dette krydderet er en fryd å nyte på krutonger, som skal brukes som fyll for forretter, og vil være et ideelt valg for å berike første og andre retter med et snev av raffinement.

Sommertrøffelen, Tuber aestivum Vitt., er en naturlig delikatesse, ettertraktet for sin jordaktige aroma og subtile, lett nøtteaktige smak. 20 % sommertrøffel i denne spesialiteten er en sjenerøs mengde som vil sikre at du fullt ut kan nyte dens unike og intensitet, og forvandle hver rett til en gourmetopplevelse.

Nøye utvalgte ingredienser inkluderer kultiverte Agaricus bisporus-sopp, som gir en delikat og komplementær smak til sommertrøffelen. Den ekstra virgin olivenoljen tilfører en tone av friskhet og aroma, mens solsikkefrøoljen gir en myk og behagelig tekstur til spesialiteten. De svarte olivenene tilfører et snev av salt smak og beriker smaken av sommertrøffelen ytterligere, og skaper en uimotståelig kombinasjon av smaker. Salt er tilstede for å forbedre smaksegenskapene til ingrediensene og balansere smaken av krydderet. Allsidigheten til denne spesialiteten gjør den egnet for ulike kulinariske tilberedninger. Du kan bruke den til å krydre krutonger, og forsterke smakene med den fine smaken av sommertrøffel. Den er også utmerket til å smaksette omeletter, første- og andreretter, og gir dem et snev av raffinert eleganse.

Ved å velge vår sommertrøffelbaserte spesialitet, vil du ha en ingrediens av høy kvalitet til disposisjon for å berike alle dine trøffelretter. Med sin umiskjennelige smak og glatte tekstur, vil dette krydderet forvandle rettene dine til autentiske gourmetdelikatesser.

Vi inviterer deg til å oppdage den unike smaken av vår 20% sommertrøffelbaserte spesialitet. Dens raffinerte aroma og ekstraordinære smak vil være nøkkelen til å lage uforglemmelige retter som vil fengsle ganen til gjestene dine. Med nøye utvalgte ingredienser og en forkjærlighet for kvalitet, er vi sikre på at denne spesialiteten vil bli en stift på kjøkkenet ditt. Prøv det og la deg erobre av dens sjarm og godhet.

Ingredienser: Kultiverte sopp (Agaricus bisporus), extra virgin olivenolje, sommertrøffel 20 % (Tuber aestivum Vitt.), solsikkeolje, sorte oliven, salt, smakstilsetning.

Utløpsdato: 36 måneder.

Slik bruker du: For å få mest mulig ut av produktets kvaliteter anbefaler vi å bruke en mengde på 15-20 g saus per person, varme den i 5 minutter i en panne etter kun å ha tilsatt salt og ekstra virgin olivenolje. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og som base for alle retter med trøfler.

Organoleptiske egenskaper: Utseende: halvflytende med fragmenter av sopp og trøfler i suspensjon Farge: brun Lukt: typisk Smak: naturlig, typisk og behagelig Tilstand: fast

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder slike komponenter. Under innsamling, overføring og behandling er produktet ikke utsatt for noen risiko for krysskontaminering. Inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 1377 / Kcal 334 Fett 34 g hvorav mettede fettsyrer 4,3 g Karbohydrater 2,8 g hvorav sukker 0,7 g Fiber 2,2 g Proteiner 3,8 g Salt 1,27 ,XNUMX g

vekt 0,080 kg
mark

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

21039090

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Trøffelsaus med sommertrøffel 20 % 80 gr”