Trøffelsaus, glutenfri svart trøffelsaus 180 gr

5,40

Hvis du ønsker å vise eleganse i rettene dine uten å gi opp naturligheten og smaken til enkle ting, prøv vår svarte trøffelsaus.Det preparatet er dronningen av "ferdige" sauser. Den er tilberedt med Black Truffle og er ideell å kombinere med enkle retter som eggepasta, speilegg og rått kjøtt. En ideell kombinasjon av smak og presisjon.

17 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819272 COD: 9272 Kategori: , Stikkord: , , , , , ,

Vår svarte trøffelsaus er emblemet på eleganse og kulinarisk raffinement, uten å gi avkall på ektheten og smaken til enkle ting. Dette preparatet er dronningen av "ferdige" sauser, laget med omhu og lidenskap, med den dyrebare svarte trøffelen, og egner seg til ekstraordinære kombinasjoner med et stort utvalg av retter.

Den svarte trøffelen, med sin omsluttende aroma og unike smak, er ingrediensen som gjør denne sausen til en ekte gastronomisk juvel. Med 1 % sommertrøffel (Tuber aestivum Vitt.) er hver bit en uforglemmelig opplevelse av smak og presisjon.

Champignonsopp (Agaricus bisporus), som utgjør 50 % av sausen, gir en behagelig friskhet og fylde av smak, og skaper en perfekt balanse med den svarte trøffelen.

Solsikkefrøolje, delikat og lett, er ingrediensen som binder og forener alt, og gir sausen en behagelig mykhet. Kremen tilfører et snev av kremethet, og gjør sausen uimotståelig fløyelsmyk.

Løken, delikat stekt, gir et snev av sødme og dybde av smak, mens extra virgin olivenolje tilfører en tone av delikatesse og autentisitet.

Salt, hvitløk, persille og pepper forsterker smakene til den svarte trøffelen, og skaper en kombinasjon av balanserte og behagelige smaker på ganen.

Melkesyren bevarer friskheten til sausen, mens aromaen understreker kompleksiteten til smaker, noe som gjør denne sausen til en ekstraordinær kulinarisk opplevelse.

Produktet er GMO-fritt, og garanterer en ekte og autentisk saus med respekt for kulinariske tradisjoner.

Den svarte trøffelsausen passer perfekt til enkle, men smakfulle retter. Den egner seg utmerket til å ledsage eggepasta, stekte egg og rått kjøtt, og gir hvert tilberedt et snev av eleganse og raffinement.

Oppdag gleden ved å bruke den svarte trøffelsausen på kjøkkenet og la deg erobre av dens godhet og raffinement. Del denne unike kulinariske opplevelsen med dine kjære og nyt privilegiet av å smake på den svarte trøffelen, en sann fortreffelighet innen gastronomi. Den svarte trøffelsausen vil forvandle hver rett til en fest for ganen, og gjøre bordet ditt til et sted for raffinert kulinarisk nytelse.

Ingredienser: Champignonsopp (Agaricus bisporus) 50%, solsikkeolje, fløte, løk, sommertrøffel 1% (Tuber aestivum Vitt.), salt, extra virgin olivenolje, hvitløk, persille, pepper, surgjørende middel: sur melkesyre; aroma. Produktet inneholder ikke GMO.

Utløpsdato: Skal konsumeres innen 24 måneder. Garantert holdbarhet: 3/4 (18 måneder).

Slik bruker du: Som den er, klar til bruk.

Organoleptiske egenskaper: Konsistens: kremaktig Farge: lysebrun Lukt: typisk for sopp og trøfler Smak: typisk for sopp og trøfler

Allergener: Inneholder: melk. Kan inneholde spor av nøtter. Glutenfri.

Primæremballasje: Glasskrukke + blikklokk.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 1193 kJ / 290 kcal Fett: 30 g hvorav mettede fettsyrer 4,6 g Karbohydrater: 1,7 g hvorav sukkerarter 1,1 g Proteiner: 2,5 g Salt: 1,7 ,XNUMX gr

vekt 0,180 kg
mark

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

21039090

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Trøffelsaus, glutenfri svart trøffelsaus 180 gr”