Extra virgin olivenolje med svart trøffel

5,13 - 8,70

Krydder smaksatt med svart trøffel basert på extra virgin olivenolje. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler.

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple

Dette deilige krydderet med svart trøffelsmak, med sin base av ekstra virgin olivenolje, er en kulinarisk opplevelse av ren nytelse. Dens raffinement og allsidighet gjør den perfekt for å forsterke smaken til mange retter, og gi dem et snev av luksus og delikatesse.

Den ekstra virgin olivenoljen, med sin overlegne kvalitet og fruktige smak, danner den perfekte basen for å ta imot den umiskjennelige aromaen til den svarte trøffelen. Denne synergien av smaker er en ekte hymne til gastronomisk godhet, som forvandler hver rett til en uforglemmelig opplevelse.

Dette krydderet er ideelt for å berike krutonger og fyll for forretter, og gir dem en tone av eleganse og raffinement. De første rettene, takket være sin omsluttende aroma, når nye smakshøyder, mens de andre rettene forvandles til autentiske kulinariske kunstverk.

Omeletter, med sin enkelhet og godhet, stiger til nye nivåer av smak takket være denne sausen, som passer perfekt til egg, og skaper en symfoni av smaker på ganen.

Men mulighetene for å bruke dette krydderet er uendelige. Du kan eksperimentere med din kulinariske kreativitet ved å bruke den som en base for alle trøffelretter, fra gourmetpastaer til kremete risottoer, fra fint kjøtt til deilige oster. Hver bit vil være et opprør av smaker, en ekstraordinær smaksopplevelse som vil overraske og glede de mest krevende ganer.

Dens allsidighet gjør den perfekt for å berike dine daglige kulinariske kreasjoner eller feire spesielle anledninger med gourmetretter. Enten du bruker den til en romantisk middag eller til en fest med venner, vil dressingen med sort trøffelsmak bringe et snev av luksus og raffinement til enhver anledning.

Hver dråpe av dette krydderet vil fordype deg i en verden av ekstraordinære smaker og omsluttende aromaer. Den perfekte kombinasjonen av ekstra virgin olivenolje av høy kvalitet og aromaen av svart trøffel vil gi deg en unik og uforglemmelig kulinarisk opplevelse.

Oppdag gleden ved å bruke dette krydderet på kjøkkenet og la deg erobre av dets godhet og raffinement. Del denne unike kulinariske opplevelsen med dine kjære og nyt privilegiet av å smake på den svarte trøffelen, en ekte gastronomi. Dressingen med sort trøffelsmak vil forvandle hvert måltid til en fest for ganen, og berike bordet ditt med et snev av luksus og raffinement.

Slik bruker du: For å få mest mulig ut av produktets kvaliteter anbefales det å bruke en teskje olje per person. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler.

Organoleptiske egenskaper: Utseende: flytende Farge: varierer fra grønn til gul Lukt: karakteristisk for trøfler Smak: fruktig, moden Konsistens: flytende Tilstand: flytende

Primæremballasje: Glassflaske.

vekt N / A
Format

Ml 55, 250 ml

mark

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

15179099

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Black Truffle Extra Virgin Olive Oil”