Kosher trøffelsaus 80 gr

6,84 - 15,90

Krydder basert på sopp og trøfler. Kosher sertifisert. Ideell for krutonger og til å krydre førsteretter.

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple

Dette ekstraordinære sopp- og trøffelbaserte krydderet er en eksplosjon av smak og aroma, Kosher-sertifisert for å garantere maksimal kvalitet og samsvar med jødiske mattradisjoner. Dens allsidighet gjør den perfekt for å berike enhver rett, og gir et snev av raffinement og delikatesse.

Champignonsopp (agaricus bisporus), frisk og deilig, er hovedingrediensen i dette krydderet. Med sin delikate smak og saftige tekstur, tilfører de en note av behagelighet og en harmoni av smaker som overvinner ganen.

Den nøye utvalgte solsikkefrøoljen kompletterer basen til denne dressingen, og gir en mykhet og letthet som lar smakene komme helt frem. Denne oljen er den perfekte partneren for å forsterke aromaene til sopp og trøfler, uten å overvinne dem.

Sommertrøffelen (knoll aestivum vitt.) er det særegne elementet i dette krydderet, og bringer med seg den umiskjennelige og omsluttende aromaen til denne delikatessen. Med sin intense aroma og karakteristiske smak tilfører sommertrøffelen et snev av eleganse til hver rett, og forvandler den til en sann fest for sansene.

Kombinasjonen av fine ingredienser kompletteres av et utvalg aromatiske planter som bidrar til å berike smaksprofilen til krydderet ytterligere. De aromatiske notene smelter sammen til en symfoni av smaker, og gir en ekstraordinær smaksopplevelse.

Kosher-sertifisert, dette krydderet respekterer mattradisjoner og garanterer høyeste kvalitet og renhet av ingrediensene som brukes. Dens allsidighet gjør den ideell for å berike krutonger, gi dem et snev av raffinement, og for å krydre førsteretter, lage gourmetretter som vil erobre alles ganer.

Ingrediensene som brukes er nøye utvalgt, og garanterer friskhet og kvalitet. Med 110 g fersk sopp brukt for hver 100 g ferdig produkt, tilbyr dette krydderet en konsentrasjon av autentiske og sunne smaker.

Dette sopp- og trøffelkrydderet er en sann kulinarisk nytelse, en fest for sansene som vil forvandle hver rett til en uforglemmelig opplevelse. La deg erobre av de omsluttende aromaene og delikate smakene til dette krydderet, og fordyp deg i en kulinarisk reise med luksus og delikatesse. Opplev allsidigheten på kjøkkenet og oppdag hvordan enhver rett kan forvandles til et gastronomisk mesterverk med dette Kosher-sertifiserte krydderet.

Ingredienser: Champignonsopp (agaricus bisporus), solsikkefrøolje, sommertrøffel 5 % (knoll aestivum vitt.), salt, aromatiske planter, smakstilsetning, naturlig smakstilsetning. Fersk sopp brukt 110 g per 100 g ferdig produkt.

Utløpsdato: 24 måneder.

Slik bruker du: Ideell for krutonger og til å krydre førsteretter.

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer. Inneholder ikke gluten eller konserveringsmidler.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 1108 / Kcal 269 Fett 25,1 g hvorav mettede fettsyrer 2,7 g Karbohydrater 2,9 g hvorav sukker 0 g Fiber 7,5 g Proteiner 4,1 g Salt 0,5 ,XNUMX g

vekt N / A
Format

80g, 500g

mark

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

21039090

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Kosher trøffelsaus 80 gr”