Glutenfri svart trøffelsaus 180 gr

3,54

Den svarte trøffelsausen er en rød saus laget av tomatkjøtt kombinert med smaken av svart trøffel. En duftende saus som elegant vil kle ethvert preparat.

361 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple

Vår svarte trøffelsaus er en kulinarisk delikatesse, en rød saus med en omsluttende duft og en raffinert smak, som kombinerer den intense smaken av svarte trøfler med godheten til italiensk tomatkjøtt. En perfekt kombinasjon for å forbedre alle kulinariske tilberedninger med eleganse og raffinement.

Den italienske tomatmassen, med 76 % innhold, er den grunnleggende basisen for denne sausen, og gir tilberedningen friskhet og autentisitet. Dyrket med omhu i de varme italienske landene, bringer tomater sin naturlige sødme og den umiskjennelige smaken av solmodne frukter til sausen. Den ekstra virgin olivenoljen, nøye utvalgt, gir sausen en tone av verdi og harmoni, og omslutter hver bit med sin mykhet og edelhet. Olivenolje er en elsket ingrediens i alt middelhavskjøkken, og i sausen vår tilfører den en unik delikatesse, perfekt for å forsterke smaken til den svarte trøffelen. Løk, tomatpuré, pepper og hvitløk fullfører denne oppskriften, og gir sausen en kompleksitet av smaker og aromaer som kommer sammen i perfekt balanse.

Sommertrøffelen, tilstede på 0,5 %, er det dyrebare elementet som gjør denne sausen unik og spesiell. Dens intense aroma og delikate smak blander seg med sødmen til tomatene, og skaper en symfoni av smaker som vil erobre de mest raffinerte ganer.

Vår svarte trøffelsaus er en allsidig saus som elegant kan kle alle kulinariske tilberedninger. Perfekt for å krydre pasta, som tagliatelle eller spaghetti, men også ideell for å forsterke smaken av kjøtt, fisk og grønnsaker. En slik deilig saus er også perfekt for å lage raffinerte og overraskende retter, som bruschetta eller krutonger, som kan nytes i selskap med venner og familie, og byr på øyeblikk av deling og glede.

La deg erobre av magien til den svarte trøffelen med sausen vår, en unik saus i sitt slag, tilberedt med lidenskap og dedikasjon for å bringe en fest av smaker og aromaer til bordet. Med vår svarte trøffelsaus blir hver rett en uforglemmelig kulinarisk opplevelse, som vil lede deg til å oppdage nye smaker og nye følelser.

Ingredienser: Italiensk tomatmasse (76%), extra virgin olivenolje, løk, tomatpuré, salt, sommertrøffel 0,5% (Tuber aestivum Vitt), hvitløk, pepper, smakstilsetning. Produktet inneholder ikke GMO.

Utløpsdato: Skal konsumeres innen 24 måneder. Garantert holdbarhet: 3/4 (18 måneder).

Slik bruker du: Som den er, klar til bruk.

Organoleptiske egenskaper: Konsistens: kremaktig Farge: lys rød Lukt: typisk for tomatkjøtt og trøfler Smak: typisk for tomatkjøtt og trøfler

Allergener: Kan inneholde spor av nøtter og melk. Glutenfri.

Primæremballasje: Glasskrukke + blikklokk.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 494 kJ / 119 kcal Fett: 10 g hvorav mettede fettsyrer 1,5 g Karbohydrater: 5,6 g hvorav sukkerarter 3,8 g Proteiner: 1,0 g Salt: 0,78 ,XNUMX gr

vekt 0,180 kg
mark

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

21039090

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å omtale “Glutenfri svart trøffelsaus 180 gr”