Dressing med hvit trøffelsmak basert på extra virgin olivenolje 100 ml

6,60

Ekstra virgin olivenolje med hvit trøffelsmak. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler.

210 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple

Vår extra virgin olivenolje smaksatt med hvit trøffel er en ekte juvel på kjøkkenet, klar til å glede de mest krevende ganer. Tilberedt med ekstra virgin olivenolje av høy kvalitet og beriket med den naturlige aromaen av den dyrebare hvite trøffelen, vil dette krydderet gi rettene dine en tone av eleganse og raffinement.

Dens allsidighet gjør den ideell for flere bruksområder på kjøkkenet. Du kan bruke den som krydder til krutonger og fyll, til forretter, første- og andreretter, eller for å sette et spesielt preg på omeletter. Dens omsluttende aroma vil fremheve hver rett, og forvandle den til en uforglemmelig kulinarisk opplevelse.

En av de mest verdsatte egenskapene til denne hvite trøffeloljen er dens evne til å være den perfekte basen for alle retter beriket med trøfler. Dens aromatiske noter gifter seg vakkert med et bredt spekter av ingredienser, og løfter smakene til hver rett til det høyeste nivået.

Vår olje er nøye produsert, med kun ingredienser av høy kvalitet. 99 % av extra virgin olivenolje er beriket med en naturlig aroma av hvit trøffel, og oppnår dermed en perfekt balanse mellom renheten til oljen og intensiteten til trøffelen. Extra virgin olivenolje er kjent for sine gunstige egenskaper for helse og velvære, og den er også et grunnleggende element i middelhavskjøkkenet, kjent for sine ekte og deilige smaker. Med tilsetning av hvit trøffel blir denne oljen en sann delikatesse for elskere av god mat.

Opplev magien til hvite trøfler med vår ekstra virgin olivenolje med hvit trøffelsmak. Fra de enkleste rettene til de mest sofistikerte oppskriftene, dette krydderet vil overvinne deg med sin unike og umiskjennelige smak. Enten du er en ivrig gourmet eller en nybegynner kokk, er denne hvite trøffeloljen hemmeligheten til å gjøre hver rett spesiell. Nyt måltidet!

Ingredienser: Extra virgin olivenolje 99%, aroma.

Utløpsdato: 24 måneder.

Konserveringsmetode: Oppbevares på et kjølig og tørt sted og vekk fra solstråling.

Slik bruker du: For å få mest mulig ut av produktets kvaliteter anbefales det å bruke en teskje olje per person. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og i alle fall som base for alle retter med trøfler.

Organoleptiske egenskaper: Utseende: flytende Farge: varierer fra grønn til gul Lukt: karakteristisk for trøfler Smak: fruktig, moden Konsistens: flytende Tilstand: flytende

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder slike komponenter. Under innsamling, overføring og behandling er produktet ikke utsatt for noen risiko for krysskontaminering. Glutenfri.

Primæremballasje: Glassflaske.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 3676 kJ / 894 kcal Fett: 99 g hvorav mettede fettsyrer 18 g Karbohydrater: 0 g hvorav sukkerarter 0 g Fibre: 0 g Proteiner: 0 g Salt: 0 g

vekt 0,100 kg
mark

HS kode

15179099

Opprinnelsesland

Italia

Skattesats

4

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Hvit trøffelsmaksdressing laget med extra virgin olivenolje 100 ml”