Parmesanost og Bianchetto trøffelkrem 80 gr

6,66

Spesialiteter med Parmigiano Reggiano og Bianchetto trøffel. Tilbered Specialità con Parmigiano e Tartufo-sausen i en panne, tøm pastaen, fres i 1/2 minutt og tilsett parmesanen for å fullføre retten.

utsolgt

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819036 COD: 9036 kategori: Stikkord: , , , , ,

Parmigiano Reggiano og Bianchetto trøffelkrem er en autentisk kulinarisk nytelse som kombinerer rikdommen til PDO Parmigiano Reggiano med den aromatiske elegansen til Bianchetto-trøffelen. Denne delikatessen presenteres i en praktisk 80 grams krukke, klar til å tilby en ekte eksplosjon av smaker til kjøkkenet ditt.

Basen til denne kremen er laget med omhu, ved å velge ingredienser av høy kvalitet for å sikre en kremet tekstur og ekstraordinær smak. Kremen gir kremen en fløyelsmykhet, mens Parmigiano Reggiano DOP, laget med melk, salt og løpe, tilfører en robust og kompleks smak. Den hvite trøffelen (Tuber borchii Vitt.) er et fascinerende tillegg, tilstede på 3%. Dens subtile og raffinerte aroma kombineres vakkert med smaken av parmesan, og skaper en sofistikert smaksopplevelse. Maisstivelse brukes for å gi stabilitet til kremen, og sikrer en jevn og behagelig tekstur på ganen.

For å dra full nytte av egenskapene til dette produktet anbefaler vi å bruke en mengde på 40-45 gram krem ​​per person. Du kan gjøre den flytende ved å varme den i en panne i cirka ett minutt sammen med pastakokevannet. Denne metoden lar smakene blande seg optimalt, og skaper en rik og smakfull rett. Denne kremen er ideell for å forsterke smakene til favorittrettene dine. Dens fravær av gluten gjør den egnet for ulike kostholdsbehov. Du vil glede ganen din med denne Parmigiano Reggiano og hvit trøffelkrem, som forvandler hvert måltid til en kulinarisk opplevelse av høy klasse.

Ingredienser: fløte, Parmigiano Reggiano DOP 5 % (melk, salt, løpe), maisstivelse, Bianchetto-trøffel 3 % (Tuber borchii Vitt.), salt, smakstilsetninger. Forsuringsmiddel: E270. Melkens opprinnelse: Italia.

Utløpsdato: 36 måneder.

Slik bruker du: For å få mest mulig ut av produktets kvaliteter, anbefaler vi å bruke en mengde på 40-45 g fløte per person, gjøre den flytende ved å varme den i en panne i 1 minutt med pastakokevannet.

Organoleptiske egenskaper: Utseende: solid Farge: krem ​​som tenderer mot hvit Lukt: typisk Smak: naturlig, typisk og behagelig, markert med trøfler Konsistens: kompakt krem ​​Tilstand: solid

Allergener: Produktet inneholder allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder slike komponenter: melk. Inneholder ikke gluten. Inneholder konserveringsmidler (E270).

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 1361 / Kcal 330 Fett 33 g hvorav mettede fettsyrer 24 g Karbohydrater 4,5 g hvorav sukker 1,5 g Fiber 0,5 g Proteiner 2,9 g Salt 0,79 ,XNUMX g

vekt 0,080 kg
mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å omtale “Fløte med parmesanost og Bianchetto trøffel 80 gr”