Glutenfri svart trøffelkrem 180 gr

5,40

Black Truffle Cream beriker bord med smak og duft av trøfler. En enkel, men verdifull oppskrift, kremet og ideell for bruk i ulike tilberedninger: som saus til pasta eller som krydder til ris, som fyll for fylt pasta, perfekt som pålegg på ristet brød.

utsolgt

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776818787 COD: 1522 kategori: Stikkord: , , , , , ,

Vår svarte trøffelkrem er en ekte kulinarisk skatt, i stand til å berike bord med den dyrebare smaken og aromaen til trøfler. Denne enkle, men ekstraordinære oppskriften er en kremet fryd som egner seg til å brukes i flere tilberedninger, og gir et snev av eleganse og raffinement til hver rett.

Champignonsopp (Agaricus bisporus), tilstede ved 50 % i kremen, gir en behagelig friskhet og fylde av smak, og skaper en harmonisk synergi med den svarte trøffelen.

Solsikkefrøolje, delikat og lett, er ingrediensen som binder og forener alt, og gir kremen en behagelig mykhet. Kremen, med sin kremethet, gjør kremen uimotståelig fløyelsmyk.

Løken, delikat stekt, gir et snev av sødme og dybde av smak, mens extra virgin olivenolje tilfører en tone av delikatesse og autentisitet.

1 % sommertrøffel (Tuber aestivum Vitt.) med sin omsluttende aroma og unike smak er den karakteristiske ingrediensen til denne kremen, noe som gjør den til en autentisk kulinarisk nytelse.

Salt, hvitløk, persille og pepper forsterker smakene til den svarte trøffelen, og skaper en kombinasjon av balanserte og behagelige smaker på ganen.

Melkesyresyren bevarer kremens friskhet, mens aromaen understreker kompleksiteten til smaker, noe som gjør denne tilberedningen til en ekstraordinær kulinarisk opplevelse.

Produktet er GMO-fritt, og garanterer en ekte og autentisk krem, med respekt for kulinariske tradisjoner.

Den svarte trøffelkremen er et perfekt valg for å berike ulike preparater. Den kan brukes som saus til pasta, og gir hver rett et snev av raffinement. Den er også ideell som krydder til ris, og skaper en symfoni av unike smaker.

Denne kremen er perfekt som fyll for fylt pasta, og gir rettene en tone av eleganse og raffinement.

Du kan også nyte den fordelt på ristet brød, lage bruschetta og kanapeer med en ekstraordinær smak, for en uforglemmelig kulinarisk opplevelse.

Oppdag gleden ved å bruke svart trøffelkrem på kjøkkenet og la deg erobre av dens godhet og raffinement. Del denne unike kulinariske opplevelsen med dine kjære og nyt privilegiet av å smake på den svarte trøffelen, en sann fortreffelighet innen gastronomi. Black Truffle Cream vil forvandle hver rett til en fest for ganen, og gjøre bordet ditt til et sted for raffinert kulinarisk nytelse.

Ingredienser: Champignonsopp (Agaricus bisporus) 50 %, solsikkeolje, fløte, løk, sommertrøffel (Tuber aestivum Vitt.) 1 %, salt, extra virgin olivenolje, hvitløk, persille, pepper, surgjørende middel: sur melkesyre; aroma. Produktet inneholder ikke GMO.

Utløpsdato: Skal konsumeres innen 24 måneder. Garantert holdbarhet: 3/4 (18 måneder).

Slik bruker du: Som den er, klar til bruk.

Organoleptiske egenskaper: Konsistens: kremaktig Farge: lysebrun Lukt: typisk for sopp og trøfler Smak: typisk for sopp og trøfler

Allergener: Inneholder: melk. Kan inneholde spor av nøtter. Glutenfri.

Primæremballasje: Glasskrukke + blikklokk.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 1193 kJ / 290 kcal Fett: 30 g hvorav mettede fettsyrer 4,6 g Karbohydrater: 1,7 g hvorav sukkerarter 1,1 g Proteiner: 2,5 g Salt: 1,7 ,XNUMX gr

vekt 0,180 kg
mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Glutenfri svart trøffelkrem 180 gr”