Glutenfri svart trøffelpesto 180 gr

4,56

Pesto med svart trøffel ble født fra ideen om å berike vår klassiske genovesiske pesto med en av de mest dyrebare ingrediensene på jorden: den svarte trøffelen. Enkelhet og eleganse som forenes i en unik oppskrift gjør det til et delikat produkt. Ideell for forretter, men også til forretter, trofie, gnocchi og... hvorfor ikke? Med en enkel puré. Med trøffel og pesto kan du berike selv den enkleste rett.

300 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776818794 COD: 1524 kategori: Stikkord: , , , , , , , ,

Vår svarte trøffelpesto er resultatet av en nyskapende og dristig idé: å berike den klassiske genovesiske pestoen med en av de mest dyrebare og raffinerte ingrediensene på jorden, den svarte trøffelen. Denne kombinasjonen av enkelhet og eleganse gir liv til en unik og delikat oppskrift, som er i stand til å gi rettene dine et snev av uovertruffen raffinement. Denne pestoen er ideell for å berike forretter og forretter, som trofie og gnocchi, men også for å lage deilige pureer. Dens allsidighet lar deg forvandle selv den enkleste rett til en uforglemmelig gastronomisk opplevelse.

Den svarte trøffelen, tilstede ved 1 % i sausen, er hovedingrediensen som gir denne pestoen en omsluttende aroma og en fin smak. Italiensk basilikum, dyrket med lidenskap og dedikasjon, er tilstede med 35 % i sausen, noe som gir friskhet og en karakteristisk aroma, som beriker hver rett med sine umiskjennelige aromaer. Solsikkefrøolje, lett og delikat, er ingrediensen som binder og forener elementene i sausen, og gir den en behagelig mykhet. Cashewnøtter, med sin sødme og silkeaktige tekstur, tilfører en tone av kremethet og smak, og forsterker smaken av basilikum og svart trøffel. Pecorino Romano DOP ost, laget med sauemelk, gir sausen en unik og karakteristisk smak, noe som gjør den enda mer omsluttende og tilfredsstillende. Pinjekjernene og hvitløken fullfører denne oppskriften, og forsterker smaken og kompleksiteten til smakene.

Ingrediensene er supplert med en naturlig smakstilsetning, antioksidanter som askorbinsyre og surhetsregulerende midler som sitronsyre, som bevarer sausens friskhet og kvalitet.

Produktet er GMO-fritt, og garanterer en autentisk pesto som respekterer miljøet og bevisste matvalg.

Denne svarte trøffelpestoen anbefales sterkt for de som ønsker å berike rettene sine med en tone av eleganse og raffinement. Dens delikatesse gjør den perfekt til et bredt spekter av preparater, og forvandler hver retter til en fest for ganen.

Oppdag gleden ved å bruke svart trøffelpesto på kjøkkenet og la deg erobre av dens godhet og raffinement. Del denne unike kulinariske opplevelsen med dine kjære og nyt privilegiet av å smake på den svarte trøffelen, en sann fortreffelighet innen gastronomi. Black Truffle Pesto vil forvandle enhver rett til en uforglemmelig kulinarisk opplevelse, noe som gjør bordet ditt til et sted for raffinert gastronomisk nytelse.

Ingredienser: Solsikkeolje, italiensk basilikum 35 %, cashewnøtter, salt, sommertrøffel 1 % (Tuber aestivum Vitt.), Pecorino Romano DOP-ost (fåremelk, salt, løpe), pinjekjerner, hvitløk, aroma, antioksidant: askorbinsyre , surhetsregulator: sitronsyre. Produktet inneholder ikke GMO.

Utløpsdato: Skal konsumeres innen 24 måneder. Garantert holdbarhet: 3/4 (18 måneder).

Slik bruker du: Som den er, klar til bruk.

Organoleptiske egenskaper: Konsistens: kremaktig Farge: mørkegrønn Lukt: typisk for basilikum og trøfler Smak: typisk for basilikum og trøfler

Allergener: Inneholder: nøtter og melk. Kan inneholde spor av andre nøtter og peanøtter. Glutenfri.

Primæremballasje: Glasskrukke + blikklokk.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 1963 kJ / 476 kcal Fett: 48 g hvorav mettede fettsyrer 6,5 g Karbohydrater: 4,6 g hvorav sukkerarter 1,9 g Proteiner: 5,2 g Salt: 2,4 ,XNUMX gr

mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å anmelde “Glutenfri svart trøffelpesto 180 gr”