Trøffelsaus med hvit trøffel

7,74 - 13,50

Spesialiteter med hvit trøffel. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og som base for alle retter med trøfler.

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple

Denne deilige spesialiteten med hvit trøffel er en ekte kulinarisk skatt, en eksplosjon av smak og aromaer som forvandler hver rett til en gourmetfryd. Takket være dens allsidighet er den ideell som krydder for et bredt spekter av kulinariske tilberedninger, fra enkle bruschetta til deilige kjøtt- og fiskeretter.

Kultiverte sopp (Agaricus bisporus), friske og aromatiske, danner grunnlaget for denne spesialiteten, og gir en note av behagelighet og konsistens som passer perfekt til den hvite trøffelen (Tuber magnatum Pico). Den hvite trøffelen, med sin prestisje og sjeldenhet, er den særegne ingrediensen i denne spesialiteten. Med sin intense og omsluttende aroma gir den et snev av raffinement og luksus til hver rett, noe som gjør den til en ekte sanseopplevelse. Den nøye utvalgte solsikkefrøoljen fullfører denne spesialiteten med sin letthet og delikatesse. Denne oljen lar smakene til sopp og hvit trøffel komme elegant frem, uten å overvelde dem. De ekspertutvalgte grønne olivenene tilfører et snev av friskhet og en lett bitter tone som balanserer de komplekse smakene til denne spesialiteten. Ingrediensene er nøye kombinert med salt, smakstilsetninger og askorbinsyre (E300) for å oppnå en harmonisk balanse av smaker og garantere produktets friskhet.

Med sin allsidighet er denne spesialiteten ideell for å berike et bredt utvalg av retter. Du kan bruke den som et krydder til crostini og fyll til forretter, første og andre retter, og gir en tone av delikatesse til hver bit. Omeletter når nye høyder av deilighet med dette krydderet, mens trøffelretter heves til et høyere nivå av raffinement takket være tilstedeværelsen. Hver smak av denne spesialiteten med hvit trøffel vil ta deg med på en unik og spennende kulinarisk reise. Den omsluttende aromaen av hvit trøffel, kombinert med delikatessen til dyrket sopp og elegansen til solsikkefrøolje, vil gjøre hver rett til en ekstraordinær opplevelse som kan nytes sakte og verdsatt i hver detalj. Enten det er en spesiell middag eller en hverdagslunsj, vil denne spesialiteten med hvit trøffel gjøre hvert øyeblikk til en festlig anledning for ganen. Oppdag gleden ved å bruke denne delikatessen på kjøkkenet og la deg overvinne av dens raffinerte smak og dens umiskjennelige godhet. Del denne unike kulinariske opplevelsen med dine kjære og oppdag privilegiet av å smake på den hvite trøffelen, en ekte gastronomisk juvel.

Ingredienser: Kultiverte sopp (Agaricus bisporus), solsikkeolje, grønne oliven, 1 % hvit trøffel (Tuber magnatum Pico), salt, smakstilsetning, askorbinsyre: E300.

Utløpsdato: 36 måneder.

Slik bruker du: For å få mest mulig ut av produktets kvaliteter, anbefales det å bruke en mengde på 15-20 g krem ​​per person, varme den i 5 minutter i en panne etter å ha tilsatt kun salt og ekstra virgin olivenolje. Den er ideell som krydder til krutonger og fyll til forretter, første- og andreretter, omeletter og som base for alle retter med trøfler.

Organoleptiske egenskaper: Utseende: finkornet Farge: brun Lukt: typisk for produktet, intens med trøfler Smak: typisk og behagelig Konsistens: kompakt og tett Tilstand: fast

Allergener: Produktet inneholder ikke allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder slike komponenter. Under innsamling, overføring og behandling er produktet ikke utsatt for noen risiko for krysskontaminering. Inneholder ikke gluten. Inneholder konserveringsmidler (E300).

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 1101 / Kcal 268 Fett 28 g hvorav mettede fettsyrer 3,2 g Karbohydrater 0,9 g hvorav sukker 0,6 g Fiber 1,6 g Proteiner 1,9 g Salt 1,08 ,XNUMX g

vekt N / A
Format

80g, 170g

mark

Opprinnelsesland

Italia

HS kode

21039090

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Trøffelsaus med hvit trøffel”