Huso Huso Beluga kaviar
136,80€ - 2.900,00€Kaviar fra en spesiell Huso-Huso (Aquafarming). Tatt fra minst 16 år med moden stør. Egg med en kornstørrelse på ca 3,3 til 3,5 mm enda større.
Kaviar: Kaviar fra ulike typer fisk.
Viser 6 resultater
Kaviar fra en spesiell Huso-Huso (Aquafarming). Tatt fra minst 16 år med moden stør. Egg med en kornstørrelse på ca 3,3 til 3,5 mm enda større.
Kaviar fra en spesiell hybrid av Kaluga-størje og Amur-størje (Huso Dauricus x Acipenser schrenkii, Aquafarming). Tatt fra minst 12 år med moden stør. Egg lyskornet og fast med en kornstørrelse på ca 3,0 til 3,3 mm enda større, fargen varierer fra gull, grå, brun, grå-svart, gråbrun til gyllenbrun. Utmerker seg med en utrolig delikat, smøraktig aroma, med lang ettersmak, understreket av den milde og skånsomme saltemetoden Malossol. For mange kjennere den beste kaviaren i verden for tiden.
Acipenser baerii rogn tas når den er over 7 år og har en partikkelstørrelse på ca. 2,7 til 2,8 mm. Svarte og grå farger. Baerii-kaviar har en mildt krydret og lett nøtteaktig duft med en smøraktig tone, teksturen smelter i munnen og etterlater sterke smaksopplevelser, fremhevet av den milde Malossol-saltingsprosessen.
Kaviar fra en spesiell hybrid av Kaluga-størje og Amur-størje (Huso Dauricus x Acipenser schrenkii, Aquafarming). Tatt fra minst 12 år med moden stør. Egg lyskornet og fast med en kornstørrelse på ca 3,0 til 3,3 mm enda større, fargen varierer fra gull, grå, brun, grå-svart, gråbrun til gyllenbrun. Utmerker seg med en utrolig delikat, smøraktig aroma, med lang ettersmak, understreket av den milde og skånsomme saltemetoden Malossol. For mange kjennere den beste kaviaren i verden for tiden.
En kaviar av den russiske støren (Acipenser gueldenstaedtii). Den kommer fra moden stør i 12 år. Eggene er mellom 2,9 og 3,1 mm i diameter med en jevn og fløyelsmyk tekstur. Rike og komplekse aromaer, farge fra grå til brun, til og med gylden gul. Smaken understrekes av den delikate saltingen av Malossol.
Amur størkaviar (Acipenser schrenckii), vellykket og bærekraftig oppdrett i det som trolig er verdens mest moderne akvatiske farm i Kina. For fjerning av kaviar er størens modenhet minst 12 år eller mer. Halvsolid til kompakt hår med en kornstørrelse på 3,1 til 3,3 mm, enda større. Fargespekter fra knallbrunt til gyllengult. Smaken er delikat nøtteaktig, med en fruktig tone og kremet glasur. Lett saltet med Malossol-prosess.