Huso Dauricus kaviar

45,90 - 1.590,00

Kaviar fra en spesiell hybrid av Kaluga-størje og Amur-størje (Huso Dauricus x Acipenser schrenkii, Aquafarming). Tatt fra minst 12 år med moden stør. Egg lyskornet og fast med en kornstørrelse på ca 3,0 til 3,3 mm enda større, fargen varierer fra gull, grå, brun, grå-svart, gråbrun til gyllenbrun. Utmerker seg med en utrolig delikat, smøraktig aroma, med lang ettersmak, understreket av den milde og skånsomme saltemetoden Malossol. For mange kjennere den beste kaviaren i verden for tiden.

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
COD: N / A kategori: Stikkord: , , ,

Kaviar produsert av en spesiell Huso-Huso gjennom den innovative Aquafarming-prosessen representerer toppen av kulinarisk fortreffelighet. Denne state-of-the-art metoden sikrer en bærekraftig tilnærming til kaviarproduksjon samtidig som den bevarer og beskytter den dyrebare størarten.

For å oppnå perfeksjon tas kaviaren fra modne størjer som er minst 16 år gamle. Denne vekstperioden gir eggene overlegen kvalitet og sublim smak, et resultat av år med kjærlig og tålmodig omsorg.

Granulometrien til rognen er av en unik raffinement, med en diameter som strekker seg fra omtrent 3,3 til 3,5 mm, noe som ytterligere forsterker det overdådige og innbydende aspektet ved kaviaren. Perler, med sitt glatte utseende og forførende glans, er en eksplosjon av eleganse og raffinement.

Denne spesielle kaviaren er en symfoni av smaksopplevelser. Den rike og omsluttende aromaen foregriper den ekstraordinære smaken som er i ferd med å ankomme, mens smakene flettes sammen i et harmonisk spill av herligheter. Smaken er en feiring av de mest subtile nyansene, med delikate og komplekse toner som inviterer ganen til en sansereise uten sidestykke.

Rognene til Huso-Huso kaviar er enda større, noe som resulterer i en unik smaksopplevelse. Disse luksuriøse perlene smelter i munnen med eleganse, og frigjør en rikdom av smak som etterlater ganen etter mer.

Aquafarming-prosessen gir denne kaviaren en unik og særegen karakter. Takket være bærekraftig og ansvarlig forvaltning er det mulig å sette pris på kaviar uten at det går på bekostning av størens overlevelse i naturen. Innovasjon og engasjement for bevaring av marine ressurser kombineres perfekt med gastronomisk fortreffelighet, og skaper en kulinarisk opplevelse uten like.

Med hver munnfull kaviar fra en spesiell Huso-Huso, kan man fornemme frukten av kulinarisk kunst og dedikasjon til perfeksjon. Denne kaviaren representerer en autentisk gastronomisk skatt, en hyllest til naturen og menneskelig håndverk. Nyt hvert øyeblikk du smaker på denne unike delikatessen, en feiring av smak og lidenskap for kvalitetsmat. Enten det er en fest, en romantisk middag eller en spesiell anledning, vil kaviar fra en spesiell Huso-Huso forvandle hvert øyeblikk til en uforglemmelig opplevelse av luksus og raffinement.

Utløpsdato: 6 måneder.

vekt N / A
Format

30 g, 50 g, 100 g, 1000 g

mark

HS kode

16043100

Skattesats

22

Opprinnelsesland

Italia

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Huso Dauricus Caviar”