Royal Kaluga kaviar

54,90 - 1.790,00

Kaviar fra en spesiell hybrid av Kaluga-størje og Amur-størje (Huso Dauricus x Acipenser schrenkii, Aquafarming). Tatt fra minst 12 år med moden stør. Egg lyskornet og fast med en kornstørrelse på ca 3,0 til 3,3 mm enda større, fargen varierer fra gull, grå, brun, grå-svart, gråbrun til gyllenbrun. Utmerker seg med en utrolig delikat, smøraktig aroma, med lang ettersmak, understreket av den milde og skånsomme saltemetoden Malossol. For mange kjennere den beste kaviaren i verden for tiden.

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
COD: N / A kategori: Stikkord: , , ,

Kaviaren produsert fra en spesiell hybrid av Kaluga-størje og Amur-størje (Huso Dauricus x Acipenser schrenkii) gjennom den sofistikerte prosessen med Aquafarming er et ekte gastronomisk vidunder. Denne unike hybriden kombinerer det beste fra begge artene, noe som resulterer i en eksepsjonell kaviar, elsket av kjennere over hele verden.

Rognen til denne kaviaren kommer fra stør som er modnet minst 12 år gammel, noe som garanterer høyeste kvalitet og sublim smak. Kornet til eggene er klart og fast, med en partikkelstørrelse som varierer fra ca. 3,0 til 3,3 mm, og noen ganger enda større, noe som gir et snev av eleganse og behagelighet til ganen.

Fargepaletten til denne kaviaren er en fantastisk visuell opplevelse. Fargen på eggene varierer fra gull til grått, brunt til gråsvart og gråbrun til gyllenbrun, og skaper et kaleidoskop av nyanser som fanger blikket og inviterer deg til å smake på dem.

Aromaen til denne kaviaren er en ekte invitasjon til nytelse. En utrolig delikat og smøraktig duft sprer seg i luften, i påvente av den ekstraordinære smaken som er i ferd med å omslutte ganen. Den dvelende ettersmaken etterlater et varig inntrykk, og gir en uforglemmelig sanseopplevelse.

Den karakteristiske noten til denne kaviaren er gitt av Malossol-saltingsmetoden, som forbedrer dens unike egenskaper uten å overdøve dens naturlige smak. Denne milde og skånsomme salteprosessen lar de autentiske smakene komme helt frem, og gir kaviaren en perfekt balanse mellom delikatesse og smak.

Det er ingen overraskelse at denne kaviaren av mange kjennere anses å være den beste kaviaren i verden i dag. Dens eksepsjonelle kvalitet, raffinerte smak og uforlignelige sanseopplevelse gjør den til en kulinarisk skatt uten like. Fusjonen av to prestisjetunge størarter, grundig omsorg i produksjon og ansvarlig forvaltning gjennom Aquafarming, gjør det til et etisk og luksuriøst valg for elskere av gastronomi.

Med hver bit av denne spesielle kaviaren kan du nyte den perfekte blandingen av tradisjon og innovasjon, i gleden av å oppdage det beste naturen og menneskelig håndverk kan tilby. Enten du serverer den ved spesielle anledninger eller for å unne deg selv et øyeblikk av luksus og raffinement, vil kaviaren fra denne spesielle hybriden av Kaluga-størje og Amur-stør alltid være en ekstraordinær og uforglemmelig kulinarisk opplevelse.

Utløpsdato: 6 måneder.

vekt N / A
Format

30 g, 50 g, 100 g, 1000 g

mark

HS kode

16043100

Skattesats

22

Opprinnelsesland

Italia

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Royal Kaluga Caviar”