Royal Baerii kaviar

43,20 - 1.480,00

Acipenser baerii rogn tas når den er over 7 år og har en partikkelstørrelse på ca. 2,7 til 2,8 mm. Svarte og grå farger. Baerii-kaviar har en mildt krydret og lett nøtteaktig duft med en smøraktig tone, teksturen smelter i munnen og etterlater sterke smaksopplevelser, fremhevet av den milde Malossol-saltingsprosessen.

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
COD: N / A kategori: Stikkord: , , ,

Acipenser baerii rogn, ekstrahert med grundig oppmerksomhet fra stør som har nådd en modenhet på over 7 år, er en kulinarisk delikatesse uten sidestykke. Hvert trinn i produksjonsprosessen er mesterlig utført for å sikre et utmerket produkt.

Eggene til denne bottarga er preget av en raffinert granulometri, med en diameter på omtrent 2,7 til 2,8 mm. Deres vanlige form og delikate tekstur gir et snev av visuell eleganse og inviterer til en ekstraordinær smaksopplevelse.

Fargepaletten til denne rognen er en ekte fargesymfoni. De svarte og grå tonene blander seg i en slående kontrast, og formidler en følelse av mystikk og sofistikert. Hver perle er en liten kulinarisk juvel, klar til å fange øynene og ganen med sin tidløse sjarm.

Duften som kommer fra denne rognen er en fryd for sansene. En lett krydret duft kombineres med delikate nøttetoner, og skaper en harmonisk synergi som delikat kjærtegner luktesansen og åpner appetitten elegant.

Teksturen til denne rognen er rett og slett guddommelig. Den smelter forsiktig i munnen og frigjør en eksplosjon av intense og raffinerte smaker. Smakssensasjonene flettes sammen i et hyggelig spill, og etterlater et minneverdig smaksspor som inviterer til en annen smak.

Denne Baerii-kaviaren, jobbet med dyktighet og oppmerksomhet, tilbyr en unik og uforglemmelig kulinarisk opplevelse. Den smøraktige noten omslutter ganen i en omfavnelse av nytelse, og tilbyr et øyeblikk av gastronomisk ekstase som kan nytes sakte og verdsettes til siste bit.

Malossol-saltingsmetoden er det perfekte leddet for å fremheve den naturlige godheten til denne rognen. Den delikate saltingen lar de autentiske smakene dukke opp uten å bli overveldet, og gir perfekt balanse og en letthet på ganen som definerer ekte kulinarisk luksus.

Acipenser baerii rogn er mye mer enn en enkel ingrediens, det er et kulinarisk kunstverk som omfavner tradisjon og fortreffelighet. Gi deg selv gleden av å smake på denne delikatessen, berike rettene dine med den fascinerende sjarmen til et verdifullt og uforglemmelig produkt. Opplev den unike sjarmen til Baerii-kaviaren og gjør enhver spesiell anledning til en uforglemmelig kulinarisk feiring.

Utløpsdato: 6 måneder.

vekt N / A
Format

30 g, 50 g, 100 g, 1000 g

mark

HS kode

16043100

Skattesats

22

Opprinnelsesland

Italia

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Royal Baerii Caviar”