Ketchup og sommertrøffel 90 gr

5,82

Spesialiteter basert på ketchup og sommertrøffel. Ideell for å krydre kjøtt, kalde retter, kokt kjøtt, salater.

50 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819067 COD: 9067 Kategori: , Stikkord: , , , , , ,

Denne ekstraordinære spesialiteten, basert på ketchup og sommertrøfler, er en ekte kulinarisk delikatesse som forvandler hver rett til en gourmetopplevelse. Dens allsidighet gjør den ideell for å krydre et bredt spekter av kulinariske preparater, og tilfører et snev av raffinement og unik smak.

Ketchup, med sin tomatpuré og den balanserte kombinasjonen av vineddik, sukker og naturlige smakstilsetninger, utgjør den velsmakende grunnlaget for denne spesialiteten. Dens sødme og friskhet passer perfekt sammen med sommertrøffelen, og skaper en kombinasjon av ekstraordinære smaker.

Sommertrøffelen (Tuber aestivum Vitt.), med sin karakteristiske og omsluttende aroma, er den særegne ingrediensen i denne spesialiteten. Med 3 % sommertrøffel gir hver bit en behagelig eksplosjon av unike smaker.

Ingrediensene er dyktig kombinert med salt og aroma, og skaper en saus med den perfekte balansen mellom smakene av ketchup og den særegne smaken av sommertrøfler. Melkesyren (E270) bidrar til å opprettholde friskheten til sausen, og bevarer de intense smakene og godheten til trøffelen.

Denne spesialiteten er perfekt for å krydre kjøtt, salater og kalde retter, og gir dem et snev av eleganse og raffinement. Kjøttretter når nye høyder av godhet, mens salater forvandles til en skikkelig godbit for ganen.

Dens allsidighet gjør den til et uvurderlig tillegg til kjøkkenet ditt. Du kan eksperimentere med kreativiteten din, bruke den til å forsterke smaken av en rekke retter, noe som gjør dem unike og uforglemmelige.

Hver skje av denne ketchup- og sommertrøffelspesialiteten vil fordype deg i en verden av ekstraordinære smaker og unike smaksopplevelser. Den omsluttende aromaen av sommertrøffelen, kombinert med ketchupens godhet, vil gjøre hver rett til en kulinarisk opplevelse uten sidestykke.

Oppdag gleden ved å bruke denne spesialiteten på kjøkkenet og la deg erobre av dens godhet og raffinement. Del denne unike kulinariske opplevelsen med dine kjære og nyt privilegiet av å smake på sommertrøffelen, en ekte gastronomi. Ketchup- og sommertrøffelspesialiteten vil forvandle hvert måltid til en fest for ganen, og gjøre bordet ditt til et sted for raffinert kulinarisk nytelse.

Ingredienser: Ketchup (50 % tomatkonsentrat, vann, sukker, vineddik, salt, naturlige smaksstoffer, fortykningsmidler: xantangummi og guargummi), 3 % sommertrøffel (Tuber aestivum Vitt.), salt, smakstilsetning. Forsuringsmiddel: Melkesyre E270.

Utløpsdato: 12 måneder.

Slik bruker du: Ideell for å krydre kjøtt, kalde retter, kokt kjøtt, salater.

Organoleptiske egenskaper: Utseende: kompakt krem ​​Farge: rød Lukt: typisk Smak: naturlig, typisk og behagelig Tilstand: solid

Allergener: Produktet inneholder allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder disse komponentene: MELK. Inneholder ikke gluten. Inneholder konserveringsmidler (Acidifier: E270).

Næringsverdier pr 100 g: Energi: Kj 423 / Kcal 100 Fett: 1 g hvorav mettede fettsyrer 0,5 g Karbohydrater: 21 g hvorav sukkerarter 15 g Fibre: 0,6 g Proteiner: 1,8 g Salt: 2,0 ,XNUMX gr

vekt 0,090 kg
Dimensjoner 5 × 5 × 10 cm
mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Ketchup og sommertrøffel 90 gr”