Arrabbiatasaus, glutenfri tomatmassesaus 180 gr

3,15

Sauce all'Arrabbiata er en av de mest kjente og elskede oppskriftene fra romersk mat. Få og enkle ingredienser for et krydder som er verdsatt over hele verden. Vi tilbereder denne sausen med kun italiensk tomatmasse, ekstra virgin olivenolje og et dryss chilipepper. En tallerken penne med vår Arrabbiata-saus er ideell for alle arrangementer: uventede gjester, en midnattspasta eller en matpakke ved sjøen.

346 tilgjengelig

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple

Arrabbiatasausen vår er en av de mest kjente og elskede oppskriftene fra romersk mat, som erobrer ganer over hele verden med sin enkelhet og lidenskapelige smak. Tilberedningen er preget av noen få ekte ingredienser, nøye utvalgt for å garantere en ekstraordinær krydder.

Vi bruker kun italiensk tomatmasse, med 82 % innhold, som gir sausen dens autentiske godhet og den umiskjennelige smaken av tomater dyrket med kjærlighet i italienske land. Ekstra virgin olivenolje, en verdifull ingrediens, kombineres med tomatmasse for å gi sausen en myk konsistens og en delikat smaksnote, som beriker hver rett med sin karakteristiske aroma.

Et dryss chilipepper er hemmeligheten til å gi denne sausen et "sint" preg, og gir en eksplosjon av smak og krydrethet som vil gjøre hver bit til en unik og spennende opplevelse. Balansen mellom tomatenes sødme og krydret chilipepper skaper en perfekt kombinasjon av smaker, som vil få ganen til alle elskere av sterke følelser til å vibrere. Løk, tomatpuré, hvitløk og pepper fullfører denne oppskriften, og bidrar til å fremheve og fremheve hovedsmakene og sikre en perfekt balanse mellom ingrediensene.

Arrabbiatasausen vår er et allsidig krydder som passer for flere anledninger. En penne-pasta med denne sausen er ideell for enhver begivenhet: for å overraske uventede gjester med en smakfull og ekte rett, for en midnattsmiddag som varmer hjertet, eller for en matpakke som kan nytes med glede i løpet av en dag på sjøen. Dens ekte godhet og den intense smaken av italienske tomater gjør den også til et ideelt krydder for andre tilberedninger, som bruschetta eller crostini, for å berike kjøtt- eller fiskeretter, eller for å gi et snev av livlighet til dine favorittoppskrifter.

Arrabbiatasausen vår er et sant uttrykk for den italienske kulinariske tradisjonen, tilberedt med lidenskap og dedikasjon for å bringe til bordet et krydder som er verdsatt og elsket over hele verden. La deg involvere av dens omsluttende krydrethet og godheten til italienske tomater, og oppdag hvordan en enkel og lidenskapelig rett kan gi unike og uforglemmelige følelser. Med vår Arrabbiata-saus blir hver bit en reise inn i hjertet av det italienske kjøkkenet og en feiring av lidenskapelige smaker.

Ingredienser: Italiensk tomatmasse (82%), extra virgin olivenolje, løk, tomatpuré, salt, hvitløk, chilipepper (0,5%), pepper. Produktet inneholder ikke GMO.

Utløpsdato: Skal konsumeres innen 24 måneder. Garantert holdbarhet: 3/4 (18 måneder).

Slik bruker du: Som den er, klar til bruk.

Organoleptiske egenskaper: Konsistens: kremaktig Farge: lys rød Lukt: typisk for tomatkjøtt Smak: typisk for tomatkjøtt og chilipepper

Allergener: Kan inneholde spor av nøtter og melk. Glutenfri.

Primæremballasje: Glasskrukke + blikklokk.

Næringsverdier per 100 g produkt: Energi: 489 kJ / 118 kcal Fett: 10 g hvorav mettede fettsyrer 1,4 g Karbohydrater: 5,2 g hvorav sukkerarter 3,7 g Proteiner: 1,1 g Salt: 1,3 ,XNUMX gr

vekt 0,180 kg
mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å skrive en anmeldelse av “Arrabbiatasaus, glutenfri tomatsaus 180 gr”