Oscietra Royal Caviar

45,90 - 1.590,00

En kaviar av den russiske støren (Acipenser gueldenstaedtii). Den kommer fra moden stør i 12 år. Eggene er mellom 2,9 og 3,1 mm i diameter med en jevn og fløyelsmyk tekstur. Rike og komplekse aromaer, farge fra grå til brun, til og med gylden gul. Smaken understrekes av den delikate saltingen av Malossol.

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
COD: N / A kategori: Stikkord: , , , ,

Amur stør (Acipenser schrenckii) kaviar er resultatet av en eksepsjonell bærekraftig avl innsats, vellykket utført i verdens mest avanserte akvatiske farm lokalisert i Kina. Denne ekstraordinære strukturen, i forkant av sin sektor, er forpliktet til beskyttelse og bevaring av denne dyrebare størarten, og garanterer en etisk og respektfull tilnærming til miljøet.

Å produsere kaviar av høy kvalitet tar tid og tålmodighet. Først etter minst 12 år med vekst når stør den modenhet som er nødvendig for den delikate utvinningen av sine dyrebare egg. Denne forsiktige og respektfulle prosessen i størens livssyklus garanterer produksjon av kaviar av eksepsjonell kvalitet, med enestående perfeksjon og smak.

Perlene til denne kaviaren varierer fra halvfast til fast, med kornstørrelse som strekker seg fra 3,1 til 3,3 mm, og noen ganger enda større i størrelse, noe som gir en behagelig munnfølelse. Fargespekteret deres, som spenner fra knallbrunt til gyllent gult, er en ekte fest for øynene, og tilfører et snev av luksus og raffinement til ethvert bord.

Smaken av denne deilige kaviaren er en symfoni av smaker. Med en delikat hasselnøttbunn er det en fruktig note som gir en overraskende balanse. Dens kremaktige glasur omslutter ganen i en omsluttende og gledelig nytelse, og tilbyr en virkelig unik sanseopplevelse.

For å sikre kaviarens eksepsjonelle kvalitet og ekstraordinære smak, brukes Malossol-prosessen, en tradisjonell russisk metode som betyr "lett saltet". Denne teknikken understreker kaviarens naturlige godhet, og unngår å dekke over dens karakteristiske smaker med en overdreven mengde salt.

Bærekraftig akvakultur, kombinert med det høye nivået av håndverk innen kaviarforedling, gjør denne delikatessen til en ekte juvel av gastronomi. Du kan stolt nyte denne Amur størkaviaren, vel vitende om at du bidrar til beskyttelse og bevaring av en viktig art og samtidig hengi deg til gleden av en kulinarisk opplevelse uten sidestykke. Enten du har det i en uformell setting eller en spesiell feiring, vil Amur størkaviar bringe en essens av eleganse og raffinement som vil gjøre hvert øyeblikk uforglemmelig.

Ingredienser: størrogn, salt

Opprinnelse: Italia

Organoleptiske egenskaper: mellomstore/store egg, grå farge med noisette nyanser, fra brunt til gyllent; sterk og robust smak

Oppbevaringsbetingelser: oppbevares i kjøleskap ved 0°/+4°C

Forbruksbetingelser: nyt kaviaren alene, skjeer av den om gangen eller som garnityr for fiskebaserte første- og andreretter

Utløpsdato: 90 dager fra emballasje for fersk kaviar, 180 dager fra emballasje for kaviar som gjennomgår en lett pasteurisering. Når den er åpnet, oppbevares den i kjøleskap og konsumeres innen 3 dager

Allergener: fisk og avledede produkter

Næringsverdier per 100 g (sesongvariasjoner kan forekomme):
Energi: 927kJ / 221kcal
Fett: 11 g hvorav mettede fettsyrer 2,4 g
Karbohydrater: 4,8 g hvorav sukkerarter 0,3 g
Proteiner: 26 g
Salt: 2,9 g

vekt N / A
Format

30 g, 50 g, 100 g, 1000 g

mark

HS kode

16043100

Skattesats

22

Opprinnelsesland

Italia

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Royal Oscietra Caviar”