Majones og sort sommertrøffel 80 gr

5,82

Kompakt krem ​​basert på majones og svart sommertrøffel. Ideell for å krydre fisk, skalldyr, kjøtt, kalde retter, kokt kjøtt, salater.

utsolgt

SIKKER BETALINGER
  • Stripe
  • Visa-kort
  • MasterCard
  • American Express
  • Oppdag kort
  • PayPal
  • betal Apple
EAN: 8388776819081 COD: 9081 Kategori: , Stikkord: , , , , , ,

Svart sommertrøffelmajones, presentert i en praktisk 80 grams krukke, representerer den perfekte balansen mellom kremet i majonesen og den intense aromaen til trøffelen. Hver skje av denne delikatessen leverer en eksplosjon av smaker som kommer sammen i et uimotståelig ekteskap av smak og tekstur.

Basen til denne majonesen er laget med omhu, med ingredienser av høy kvalitet. Solsikkefrøolje utgjør 70 % av majonesen, og gir den en fet, silkeaktig base. Vann, pasteurisert eggeplomme og vineddik bidrar til kremethet og balanse i smaken. Modifisert maisstivelse og xantangummi fungerer som naturlige fortykningsmidler, og sikrer en stabil, fløyelsmyk tekstur. Sitronsaft og paprikaekstrakt tilfører toner av friskhet og farge, mens aromaen gir et snev av behagelighet.

Den ubestridte hovedpersonen i denne majonesen er den svarte sommertrøffelen (Tuber aestivum Vitt.), tilstede på 3 %. Dens karakteristiske aroma og dype smak blander seg harmonisk med majones, og skaper en symfoni av smaker som vil glede ganen. Melkesyren E270 regulerer surheten, og bidrar til en perfekt balanse av krydderet.

Svart sommertrøffelmajones er det ideelle akkompagnementet til en rekke retter. Du kan bruke den til å krydre fisk, skalldyr, kjøtt, kalde retter, kokt kjøtt og salater. Dens kremete tekstur og omsluttende trøffelsmaken gjør den til et allsidig valg for å heve enhver rett til et høyere nivå av raffinement. Legg til en søt tone av luksus til måltidene dine med denne unike og deilige majonesen.

Ingredienser: Majones (solsikkeolje 70 %, vann, pasteurisert EGG 5 %, vineddik, modifisert maisstivelse, salt, fortykningsmiddel: xantangummi, sitronsaft, paprikaekstrakt, smakstilsetning), sommertrøffel (Tuber aestivum Vitt.) 3 % , surgjører: Melkesyre E270.

Utløpsdato: 12 måneder.

Slik bruker du: Ideell for å krydre fisk, skalldyr, kjøtt, kalde retter, kokt kjøtt, salater.

Organoleptiske egenskaper: Utseende: vanlig Farge: hvit med biter av steinsopp og fragmenter av persille Lukt: typisk for produktet og behagelig Tilstand: fast

Allergener: Produktet inneholder allergifremkallende stoffer eller produkter som inneholder disse komponentene: EGG. Inneholder ikke gluten. Inneholder konserveringsmidler (surmiddel E270).

Primæremballasje: Glasskrukke + blikklokk.

Næringsverdier pr 100 g: Energi Kj 2573 / Kcal 626 Fett 68 g hvorav mettede fettsyrer 7,9 g Karbohydrater 1,7 g hvorav sukker 0,1 g Fiber 0,2 g Proteiner 1,8 g Salt 1,64 ,XNUMX g

vekt 0,080 kg
mark

Skattesats

10

Recensioni

Det er ingen omtaler ennå.

Vær den første til å anmelde “Majones og svart sommertrøffel 80 gr”